GEVEN schoenenmode     Contact & Info    
 
     
     
 
 
 

Bij Geven schoenenmode koop je sneakers in Venlo

Zoekt u naar mooie, maar betaalbare sneakers in Venlo? Dan bent u bij Geven Schoenmode aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met dames- en herenschoenen in de vorm van sneakers. Zowel man als vrouw zal in onze winkel in Venlo een uitstekend paar schoenen kunnen vinden. Ons assortiment is ruim en we bieden je veel keuzemogelijkheden. Je kunt bij ons zowel terecht voor nette sneakers in een kleur als voor opvallende sneakers met leuke patronen terecht.

Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs

Geven Schoenenmode staat voor een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij vinden het belangrijk dat iedereen degelijke sneakers in Venlo kan kopen. Door onze prima prijs kwaliteitsverhouding en goede klantenservice hebben wij ondertussen een groot klantenbestand opgebouwd. De meeste van onze klanten komen dan ook meerdere keren per jaar bij ons een nieuw paar schoenen kopen. Wij selecteren al onze schoenen op het vlak van kwaliteit. Schoenen die niet aan onze kwaliteitsnorm beantwoorden, vindt u niet terug in onze winkel. Bij Geven Schoenenmode in Venlo vindt u schoenen van volgende betrouwbare merken:

  • Angie
  • Kanna
  • Kennel & Schmenger
  • Ugg collection
  • Zinda
  • Magnanni
  • Floris van Bommel

Kortom, koop bij Geven Schoenenmode uw nieuwe paar sneakers in Venlo. Door onze hoge kwaliteitsstandaard kunt u er zeker van zijn dat u er lang plezier van zal hebben.

Onderhoudsproducten kopen

Bij Geven Schoenenmode kunt u naast schoenen ook altijd de beste onderhoudsproducten voor uw schoenen vinden. Op deze manier zorgt u voor een langere levensduur van u schoenen, waardoor u er nog langer van zal kunnen genieten. Daarnaast kunt u in onze winkel ook terecht voor modeaccessoires, handtassen en riemen. Net als onze schoenen beantwoorden deze ook aan onze hoge kwaliteitsnorm.

Haal vandaag nog je sneakers bij Geven Schoenenmode in Venlo

Kom vandaag nog langs bij Geven Schoenenode in Venlo voor een nieuw paar sneakers. U zult uitsluitend met kwaliteitsvolle schoenen te maken krijgen, waarmee u lang kunt rondlopen. Wilt u altijd van alle acties en kortingen op de hoogte blijven? Like dan zeker onze Facebookpagina. Wij zetten onze sneakers en andere schoenen regelmatig in promotie. Zo weet u zeker wanneer het ideale moment daar is om een nieuw paar sneakers in Venlo te komen. Heeft u vragen of advies nodig over schoenen? Bel of mail ons dan of kom gewoon eens langs in onze winkel. U bent altijd welkom.

Sneakers Venlo
 
     
Copyright Geven schoenen 2021Website by IQsite.nl