GEVEN schoenenmode     Contact & Info    
 
     
     
 
 
 

Schoenen en mode te Venlo bij Geven Schoenmode

Houdt u van modieuze schoenen? Dan moet u zeker eens langskomen bij Geven Schoenenmode in Venlo. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in het hart van Venlo. Alle dagen staan wij voor u klaar. Op de donderdagavond hanteren we langere openingstijden, waardoor u ook na uw werk bij ons nog langs kunt komen om schoenen en mode in Venlo te kopen.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Geven Schoenenmode vindt kwaliteit voor een eerlijke prijs en een uitstekende klantenservice van groot belang. Wanneer u onze winkel binnenloopt zal u dat ook onmiddellijk ontdekken. U zult altijd een medewerker treffen die met plezier u adviseert en helpt tijdens het passen van de schoenen in onze winkel. U vindt er schoenen voor elk budget, maar allemaal beantwoorden ze aan onze hoge kwaliteitsnorm. Zo weet u zeker dat u bij ons schoenen en andere modieuze artikelen vindt die van degelijke kwaliteit zijn en waarvan u nog lang zult genieten. Naast schoenen kunt u in onze winkel tal van modeaccessoires vinden. Denk hierbij aan tassen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook aan riemen en diverse producten om uw schoenen mee te onderhouden.

De schoenen en modemerken die de beste prijs kwaliteitsverhouding bieden

Onze collectie modeschoenen wordt elk seizoen aangevuld en aangepast. Zo draagt u steeds de schoenen die in de mode zijn. Wanneer u schoenmode in Venlo koopt bij Geven schoenenmode zal u er zeker van zijn dat u met uw tijd meegaat. In onze winkel heeft u altijd veel keuze aan schoenen. Elk bezoek is dan ook altijd opnieuw de moeite waard, want we vernieuwen ons aanbod regelmatig. Dit geldt zowel voor dames- als voor herenschoenen. Al onze schoenen selecteren wij tevens zorgvuldig. Wij kiezen dan ook voor de merken die betrouwbaar zijn en de beste prijs kwaliteitsverhouding bieden. Zo kunnen wij u garanderen dat u altijd uitstekende kwaliteit schoenen en mode in Venlo kunt kopen. Onze merken zijn onder andere:

  • Angie
  • Kanna
  • Kennel & Schmenger
  • Ugg collection
  • Zinda
  • Magnanni
  • Floris van Bommel

Kom eens langs in onze winkel

Wilt u ook genieten van de beste kwaliteit schoenen en mode? Kom dan vandaag nog langs bij Geven Schoenenmode in Venlo. Wij heten u graag van harte welkom. Advies nodig of een vraag? U kunt ons ook altijd bellen op het nummer 077 351 34 76. Tot binnenkort in onze winkel!

Schoenen Mode
 
     
Copyright Geven schoenen 2021Website by IQsite.nl