GEVEN schoenenmode     Contact & Info    
 
     
     
 
 
 

Ruim assortiment merkschoenen in Venlo bij Geven schoenenmode

U bent op zoek naar merkschoenen in Venlo? Zodoende bent u terechtgekomen op de website van Geven Schoenenmode. In onze winkel in het hart van Venlo vindt u dan ook een ruim assortiment aan merkschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Wij selecteren alle schoenen in ons assortiment zeer zorgvuldig. Zo kunnen wij u altijd een kwaliteitsvolle schoen voor een eerlijke prijs verkopen.

Tijdloze en chique merkschoenen

Naast modieuze schoenen die de trends volgen kunt u bij Geven Schoenenmode ook terecht voor tijdloze en chique schoenen. Zo hebben wij onder andere prachtige damesschoenen van het merk Angie. Dit zijn prachtige schoenen die u eindeloos kunt combineren met zeer verschillende type kledingstukken. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan sneakers in ons assortiment. Zo bieden wij bijvoorbeeld een ruime keuze aan Kennel & Schmenger sneakers. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en prints waardoor u altijd een unieke schoen in uw bezit krijgt. Voor herenschoenen vindt u bij Geven Schoenenmode ook altijd de beste merkschoenen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de chique en modieuze schoenen van Floris van Bommel? Dankzij het tijdloze design zal u van deze schoenen nog jarenlang plezier hebben.

In onze winkel kunt u onder andere terecht voor volgende merken:

  • Angie
  • Kanna
  • Kennel & Schmenger
  • Ugg Collection
  • Zinda
  • Magnanni
  • Floris van Bommel

Kwaliteitsscreening

Geven Schoenenmode draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom screenen wij alle schoenen voordat we ze opnemen in ons assortiment. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij ons altijd de beste kwaliteit aan schoenen kunt krijgen voor een eerlijke prijs. Een goede prijs kwaliteitsverhouding en een uitstekende klantenservice is wat je in onze winkel in Venlo zal vinden.

Koop vandaag nog een nieuw paar merkschoenen in Venlo

Hebt u een nieuw paar schoenen van degelijke kwaliteit nodig? Kom dan vandaag nog langs bij Geven Schoenenmode in Venlo. Wij verwelkomen u met open armen en adviseren u indien u dat wenst. U kunt al onze schoenen passen in onze winkel. Zo weet u zeker dat de schoen niet alleen mooi is, maar ook comfortabel aan uw voet zit.

Wij zijn alle dagen open. Zelfs op zondag! Elke donderdagavond hebben wij een avondopening. Ook na uw werk kunt u dan bij ons terecht voor een nieuw paar merkschoenen. Hebt u nog vragen? Kom dan eens langs in onze winkel, mail ons of bel ons op het nummer 077-3513476.

Merkschoenen
 
     
Copyright Geven schoenen 2022Website by IQsite.nl